סלמון אפוי עם ירקות שורש - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סלמון אפוי עם ירקות שורש

מנת חג מרשימה ב-10 דקות עבודה: מעטפות נייר אפייה שבתוכן ירקות צבעוניים ונתח סלמון ברוטב חרדל מהיר. מתכון נפלא שמתאים לכל חג

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלמון אפוי עם ירקות שורש
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יחידות נתח פילה סלמון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 1 חבילת גזרים צבעוניים
  • 4 זוקיני
  • 3 קולורבי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חרדל
  • 1/2 כף מלח דק
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הגזרים, הזוקיני והקולורבי לחתיכות מאורכות ודקות

  • 02.

    מכינים 4 חצאי נייר אפיה, על כל נייר מניחים 1/4 מירקות השורש החתוכים

  • 03.

    מעל ירקות השורש, מניחים נתח סלמון אחד

  • 04.

    מערבבים שמן זית, לימון, חרדל, פלפל שחור ומלח

  • 05.

    מורחים את הרוטב על נתח הסלמון והירקות

  • 06.

    סוגרים את נייר האפיה משני הצדדים, כמו סוכריה, ומעבירים לתבנית אפיה

  • 07.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 25 דקות. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.