קוביות בייגל ירושלמי

קוביות בייגל ירושלמי הן הדרך הקלה ביותר ליהנות מהטעם הקלאסי של הבייגל – בגרסה קטנה, פריכה וממכרת. כל מה שצריך זה שני מצרכים עיקריים שיש כמעט בכל בית: קמח תופח וגבינה לבנה. הבצק נחתך לקוביות קטנות, טובל בתערובת סילאן ומצופה בשומשום שמעניק את המראה והטעם הירושלמי האותנטי. לאחר אפייה קצרה מתקבלות קוביות זהובות מבחוץ, רכות מבפנים, שהולכות נהדר עם לבנה, גבינות או שמן זית וזעתר. מתכון פשוט, זריז וכיפי שגם ילדים יכולים להכין – פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה או לנשנוש באמצע היום.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות בייגל ירושלמי

המרכיבים ל 30 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 200 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 1/2 כפית מלח
לציפוי:
  • 3 כפות סילאן
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים קמח וגבינה עד שנוצר בצק. מרדדים על משטח מקומח למלבן בעובי 1-2 ס״מ.

    מרכיבים
  • 02.

    חותכים את הבצק לקוביות.

  • 03.

    מערבבים בקערה סילאן עם כוס מים וטובלים כל קוביה במים עם הסילאן.

  • 04.

    מעבירים לקערה עם שומשום ומצפים מכל הצדדים.

  • 05.

    מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30 דקות או עד הזהבה.

    תהליך ההכנה

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 06.

    אפשר להגיש עם לאבנה, גבינה לבנה או זעתר ושמן זית.

    מוצר מוכן

שאלות - תשובות

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.