לביבות בסגנון בולגרי
אין כמו לביבות בחנוכה! קבלו שילוב טעים במיוחד ללביבות בסגנון בולגרי במיוחד לחג!
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12־15 לביבות:
מרכיבים:
- 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% פיראוס
- 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
- 2 חצילים גדולים קלויים, קלופים ומסוננים מנוזלים
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- 1 ביצה
- 1/2 כוס קמח לבן
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כפית אבקת אפייה
- שמן קנולה לטיגון
להגשה:
- סלט שוק המורכב מירקות חתוכים גס (עגבניות שרי, מלפפונים, בצל סגול, זיתי קלמטה, עלי אורגנו, לימון ושמן זית)
- פלח קשקבל ( 200 גרם) COLLECTION תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מפוררים היטב את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לה את כל המרכיבים מלבד הקמח.
-
02.
מערבבים היטב ומוסיפים קמח למסה.
-
03.
מחממים שמן חצי עמוק (כרבע מחבת) ובעזרת 2 כפות יוצרים לביבות קטנות.
-
04.
מטגנים משני הצדדים עד השחמה.
-
05.
פורסים את פלח הקשקבל בעזרת קולפן.
-
06.
מכינים סלט שוק ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל.
הכנת? כאן מדרגים