לביבות בסגנון בולגרי | השף הלבן

לביבות בסגנון בולגרי

אין כמו לביבות בחנוכה! קבלו שילוב טעים במיוחד ללביבות בסגנון בולגרי במיוחד לחג!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בסגנון בולגרי

המרכיבים ל12־15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% פיראוס
  • 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 2 חצילים גדולים קלויים, קלופים ומסוננים מנוזלים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • סלט שוק המורכב מירקות חתוכים גס (עגבניות שרי, מלפפונים, בצל סגול, זיתי קלמטה, עלי אורגנו, לימון ושמן זית)
  • פלח קשקבל ( 200 גרם) COLLECTION תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מפוררים היטב את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לה את כל המרכיבים מלבד הקמח.

  • 02.

    מערבבים היטב ומוסיפים קמח למסה.

  • 03.

    מחממים שמן חצי עמוק (כרבע מחבת) ובעזרת 2 כפות יוצרים לביבות קטנות.

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים עד השחמה.

  • 05.

    פורסים את פלח הקשקבל בעזרת קולפן.

  • 06.

    מכינים סלט שוק ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל.

הכנת? כאן מדרגים
(3)