קנלוני גבינות ברוטב עגבניות | השף הלבן

קנלוני גבינות ברוטב עגבניות

מנה מפנקת של פסטה עם גבינות רכות ונימוחות ברוטב עגבניות וגירוד אינסופי של פרמג׳יאנו רג׳יאנו

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני גבינות ברוטב עגבניות

המרכיבים ל2 מנות:

מצרכים:
  • צינורות קנלוני
  • גביע קוטג׳ 5% של תנובה
  • חצי חבילת בולגרית 5% של פיראוס
  • חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות של השף הלבן למילוי
  • חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות של השף הלבן לפיזור מעל
  • משולש פרמג׳יאנו רג׳יאנו מסדרת COLLECTION של תנובה
  • רוטב עגבניות
גודל תבנית: 2 כלים אישיים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית הכלי

  • 02.

    מערבבים קוטג׳, בולגרית ומיקס טריו ומכניסים אל שק זילוף

  • 03.

    ממלאים את הצינורות במילוי ומניחים על הרוטב

  • 04.

    מכסים את הגלילים בעוד רוטב

  • 05.

    מכסים בנייר כסף ושולחים לאפייה של 40 דקות על 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מסירים את נייר הכסף ומפזרים גבינה מעל

  • 07.

    מכניסים לתנור לעוד 20 דקות לצריבה

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מוציאים ומגישים על צלחת

  • 09.

    מגרדים מעל המון המון פרמג׳יאנו רג׳יאנו

הכנת? כאן מדרגים
(0)