פוקאצ'ה גבינות - השף הלבן

פוקאצ'ה גבינות

מתכון מיוחד וקל להכנה עם גבינה לבנה וקוטג' 5% של תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקאצ'ה גבינות
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים ל ניתן לחתוך לכ-10-15 פרוסות :

מרכיבים
  • 300 גרם קמח תופח
  • 1/2 חבילת גבינה לבנה 5% (125 גרם) של תנובה
  • 1/2 חבילת קוטג׳ 5% (125 גרם) של תנובה
  • 1 ביצה L
  • 100 מ״ל חלב תנובה
  • 60 גרם חמאה תנובה מומסת
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
גודל תבנית: כלי אפיה 24X24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מעבירים את הבצק לתבנית אפיה משומנת, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח גס.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מצננים וחותכים לקוביות, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.