קפה אייריש קרים צ'אי לאטה
כשאייריש קרים פוגש תבלינים חמים של צ'אי מסאלה – נוצר משקה מענג שלא תשכחו. משקה קפה מומלץ ליום חורפי מתחת לפוך!
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: שקמה יעקבי TivonEat
													עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat
						
					
				
			המרכיבים ל מנה אחת:
									מצרכים
								
															- ½ 1 כוסות משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
 - 1-2 שוט אספרסו
 - חצי כפית כל מרכיב: קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, אניס
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
בסיר קטן מביאים לרתיחה תבלינים, אספרסו ווכוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
 - 
								02.
								
במקציף חלב מקציפים חצי כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
 - 
								03.
								
מעבירים את תכולת הסיר לכוס
 - 
								04.
								
מוסיפים את המשקה המוקצף
 - 
								05.
								
מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים חם ומהביל!
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


