גראטן כרובית
מנה קלאסית שמעשירה כל שולחן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית 26 ס"מ 10 מנות:
- כרובית יפה וטרייה
- מלח, פלפל
- שמנת לבישול
- פירורי לחם
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הכרובית לפרחים ומבשלים במי מלח בישול קצר (כ-8 דקות). הכרובית צריכה להישאר אחידה ולא להימעך.
טיימר מופעל
-
02.
מסנניםבקערה, מערבבים שמנת מתוקה, קורט אגוז מוסקט (להיזהר בכמויות המוסקט. הוא מאוד דומיננטי), מלח, פלפל, 2 כפות פרמזן מגוררת, כף פירורי לחם.
-
03.
מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית. מעל הכרובית מוזגים את תערובת השמנת ומעל התערובת מפזרים עוד גבינת פרמזן.
-
04.
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות להזהבה וטורפים.
הכנת? כאן מדרגים