מתכון גראטן כרובית | השף הלבן

גראטן כרובית

מנה קלאסית שמעשירה כל שולחן

מאת: שירי חיון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גראטן כרובית

המרכיבים לתבנית 26 ס"מ 10 מנות:

  • כרובית יפה וטרייה
  • מלח, פלפל
  • שמנת לבישול
  • פירורי לחם
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרובית לפרחים ומבשלים במי מלח בישול קצר (כ-8 דקות). הכרובית צריכה להישאר אחידה ולא להימעך.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מסנניםבקערה, מערבבים שמנת מתוקה, קורט אגוז מוסקט (להיזהר בכמויות המוסקט. הוא מאוד דומיננטי), מלח, פלפל, 2 כפות פרמזן מגוררת, כף פירורי לחם.

  • 03.

    מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית. מעל הכרובית מוזגים את תערובת השמנת ומעל התערובת מפזרים עוד גבינת פרמזן.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות להזהבה וטורפים.

הכנת? כאן מדרגים
(202)