קוגל גבינות

קוגל גבינות מושלם של השף ניר צוק – פינוק מושלם לכל אירוח

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוגל גבינות

המרכיבים ל מנות 12/תבנית 26:

  • 1.5 כוס סוכר
  • 7 כוסות מים רותחים
  • 400 גרם אטריות ביצים דקות
  • 2 כפיות גדושות מלח
  • 2 כפיות גדושות פלפל שחור טחון דק
  • 1 כפית קינמון
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 4 ביצים
  • 100 גרם גבינת טל העמק
  • 100 גרם גבינת עמק
  • 1 גביע קוטג' תנובה
  • תבנית משומנת מספר 26

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר עמוק את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב כהה. מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומבשלים עד להמסת הקרמל.

  • 02.

    מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהמים מתאדים. מערבבים מדי פעם, מתבלים במלח, פלפל וקינמון.

  • 03.

    מגרדים את הגבינות עמק טל והעמק.

  • 04.

    מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה והגבינות, מצננים מעט, מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.

  • 05.

    יוצקים את תערובת האטריות לתבנית האפיה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה.

  • 06.

    מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה ב-150 מעלות עד לקבלת גוון זהוב כהה.

הכנת? כאן מדרגים
(65)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.