קרפצ׳יו סלק עם קשקבל
לא תאמינו כמה קל להכין קרפצ'יו סלק! מנה ראשונה נהדרת, שמוסיפה צבעוניות לשולחן בעלת שילוב טעמים נפלא בזכות גבינת הקשקבל והסלק.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 3:
- 2 סלקים קלופים, מבושלים 10 דקות במים ופרוסים דק
- 3 כפות עלי טימין
- 3 כפות שקדים וגרעיני דלעת, קלויים וקצוצים
- 1/2 כפית מלח גס
- 100 גרם גבינת קשקבל "COLLECTION", מפוררת גס
- 2 כפות שמן זית
- כף חומץ בלסמי מצומצם
- 3 כפות עלי נענע
גודל תבנית: צלחת עגולה ורחבה
הוראות הכנה:
-
01.
על צלחת רחבה ושטוחה מניחים את פרוסות הסלק
-
02.
על פרוסות הסלק מטפטפים את חומץ הבלסמי ושמן הזית ומפזרים מלח גס, עלי תיבול
-
03.
מפזרים מעל את גבינת הקשקבל ומגישים לצד פרוסות לחם
הכנת? כאן מדרגים