מתכון קציצות בצל אפויות בתנור | השף הלבן

קציצות בצל אפויות בתנור

קציצות פיקנטיות במתכון קל ומהיר הכנה, קציצות בצל בציפוי ביצה ופירורי לחם אפויות בתנור

מאת: נטלי דלל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בצל אפויות בתנור

המרכיבים ל 5 קציצות:

  • 2 בצלים גדולים
  • חצי כפית אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • כוס פרורי לחם
  • ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את הבצל בפומפיה, מוסיפים את כל התבלינים (אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח).

  • 02.

    שוברים את הביצה וטורפים אותה עם קורט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

  • 03.

    מגלגלים קציצות מעיסת הבצל, טובלים אותן בביצה ומגלגלים אותן בפרורי לחם.

  • 04.

    אופים את הקציצות בתנור למשך 15 דקות בערך עד שהן מתחילות להתקשות ונהיות קריספיות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(167)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.