מתכון קישואים צרובים עם גבינת פרמזן | השף הלבן

קישואים צרובים עם גבינת פרמזן

כמנה ראשונה או תוספת בארוחה חלבית, קישואים כמו שמעולם לא טעמתם

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קישואים צרובים עם גבינת פרמזן
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 קישואים, פרוסים לטבעות בעובי 5 מ"מ
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
  • ¼ כוס פרורי לחם
  • 1 שן שום, קצוצה
  • מיץ לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת עם מעט שמן זית. מטגנים את פרורי הלחם תוך כדי ערבוב, עד שהם זהובים ופריכים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 02.

    מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הקישואים ומטגנים עד לסימני צריבה. מעבירים לצלחת הגשה, מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון, מפזרים את שן השום הקצוצה ושומרים בצד.

  • 03.

    מפזרים מעל טבעות הקישואים את פרורי הלחם והגבינה המגוררת. מומלץ להגיש בתוספת ביצה עלומה או מטוגנת.

הכנת? כאן מדרגים
(121)