פטריות פורטובלו במילוי גבינה - מתכון קליל וטעים | השף הלבן

פטריות פורטובלו במילוי גבינה

מתכוני נשנושים קלים למנות ראשונות או כחטיפים, כמו מקלות גבינה, אנטיפסטי ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות פורטובלו במילוי גבינה

המרכיבים ל6 סועדים:

  • 2 חב' פטריות פורטובלו
  • 1 חב' גבינה קשקבל מגורדת (ניתן לבחור כל גבינה קשה אחרת)
  • גבינה מלוחה רכה
  • 3 כפות צ'ילי מתוק/חריף (לפי העדפה)
  • עשבי תיבול (לפי בחירה והטעם)
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • שום (לפי הטעם)
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוסיפים את השום, רוטב הצ'ילי והטריאקי, עשבי התיבול והמלח לעוד כ- 3 דקות לערך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את הפטריות הפורטובלו (ללא הרגל שלהן) שלמות לחצי דקה בלבד ומורידים מהאש.

  • 03.

    בקערה נפרדת שמים את 2 סוגי הגבינות ומערבבים את הבצל המטוגן יחד.

  • 04.

    לאחר קבלת בלילה אחידה ממלאים את הפטריות עם כפית ומכניסים לתנור שחומם מראש (200 מעלות) בין 7-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(141)