פטריות פורטובלו במילוי גבינה
מתכוני נשנושים קלים למנות ראשונות או כחטיפים, כמו מקלות גבינה, אנטיפסטי ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 סועדים:
- 2 חב' פטריות פורטובלו
- 1 חב' גבינה קשקבל מגורדת (ניתן לבחור כל גבינה קשה אחרת)
- גבינה מלוחה רכה
- 3 כפות צ'ילי מתוק/חריף (לפי העדפה)
- עשבי תיבול (לפי בחירה והטעם)
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 1 בצל גדול קצוץ
- שום (לפי הטעם)
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוסיפים את השום, רוטב הצ'ילי והטריאקי, עשבי התיבול והמלח לעוד כ- 3 דקות לערך.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את הפטריות הפורטובלו (ללא הרגל שלהן) שלמות לחצי דקה בלבד ומורידים מהאש.
-
03.
בקערה נפרדת שמים את 2 סוגי הגבינות ומערבבים את הבצל המטוגן יחד.
-
04.
לאחר קבלת בלילה אחידה ממלאים את הפטריות עם כפית ומכניסים לתנור שחומם מראש (200 מעלות) בין 7-10 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים