מתכון אטריות אורז | השף הלבן

אטריות אורז

אטריות אורז עם עגבניות, בצל ופטריות בסגנון אסיאתי

מאת: ניקול שטיימן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אטריות אורז

המרכיבים ל7 מנות:

לרכישה >>
  • אטריות אורז - 400 גרם (חבילה)
  • פטריות - 2 חבילות (800 גרם לפני סינון)
  • בצל - 2 ראשים
  • עגבניות - 2 יחידות
  • שמן, 4 כפות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה עם מים רותחים  את איטריות האורז ומחכים 3-4 דקות, עד שהאטריות יתרככו.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

     לוקחים מחבת גדולה יחסית, מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הבצל קצוץ לקוביות ומטגנים עד להזהבה.

  • 03.

     בנתיים מסננים את הפטריות מהקופסה ומוסיפים למחבת. מטגנים יחד מספר דקות, מוסיפים את העגבניות קצוצות ומחכים מספר שניות.

  • 04.

    שמים מלח ופלפל לפי הטעם. מסננים את אטריות האורז שבקערה ומוסיפים לתערובת הירקות. מערבבים ומגישים חם.  

הכנת? כאן מדרגים
(164)