מתכון ציפויים לעוגות טורט | השף הלבן

ציפויים לעוגות טורט

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ציפויים לעוגות טורט

המרכיבים ל עוגה 1:

  • עוגת הפתעה
  • חמאה/ מרגרינה 1/2 חבילה
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות סוכר
  • כוס חלב
  • 2 כפיות נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • כוס מים רותחים
לשוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות חלב
  • 200 גרם מרגרינה/ חמאה
  • 100 גרם אגוזים גרוסים
ציפוי
  • שמנת מתוקה
  • כף אבקת סוכר
  • שמנת מתוקה
  • אינסטנט וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • קופסת שימורים אננס/ אפרסק

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את העוגה ואת החלק העליון מפוררים לתוך קערה.  

  • 02.

    בסיר:1/2 חמאה/מרגרינה+2 כפות קקאו+2 כפות סוכר+כוס חלב מבשלים וכאשר כל הדבר הזה מבושל,(ניתן להוסיף גם חפיסת שוקולד מריר /חלב) מפוררים את החלק העליון לתוך הסיר.שופכים את כל זה על החלק התחתון של העוגה.מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ושופכים על השוקולד.  

  • 03.

    2 כפיות נס קפה+3 כפות סוכר+כוס מים רותחים. מערבבים הכל יחד כמו נס קפה להרטבת העוגה עם כף.  

  • 04.

    שוקולד:ממיסים: 100 גרם שוקולד מריר+4 כפות סוכר+2 כפות קקאו+2 כפות חלב+200 גרם מרגרינה/חמאה.ממיסים ומוסיפים 100 גרם אגוזים גרוסים.מורחים 1/2 מהכמות על החלק התחתון של העוגה מניחים את החלק העליון ואז מורחים את החלק השני.  

  • 05.

    מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ומורחים על השוקולד.  

  • 06.

    שמנת מתוקה+אינסטנט וניל+1/2 כוס חלב.הכל יחד כמובן  

  • 07.

    קופסת שימורים:אננס או אפרסקים ואז עם סירופ הפירות מרטיבים את העוגה וזה טעים מאוד.  

  • 08.

    מורחים 1/2 כמות של קצפת על החלק התחתון של העוגה ואז מניחים אפרסקים או אננס,מה,שבוחרים,מניחים את החלק העליון,מרטיבים גם אותו ואז מורחים את שאר הקצפת.    

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.