מתכון פונדו שוקולד עם פירות | השף הלבן

פונדו שוקולד עם פירות

פונדו שוקולד טעים ומפנק לקינוח בארוחה משפחתית או רומנטית. בזכות החמאה והשמנת, השוקולד נשאר קרמי גם ללא חימום מתמיד

מאת: תמי סירקיס-אקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פונדו שוקולד עם פירות

המרכיבים ל 12 מנות:

לפונדו:
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 2 מיכלים (סה"כ 500 מ"ל) שמנת 32% או 38% מסדרת השף הלבן (אפשר גם 15% שומן)
  • 1/2 חבילה (סה"כ 50 גרם) חמאה ללא מלח
  • 4 כפות ליקר תפוזים
  • 4 כפות ברנדי
להגשה:
  • נשיקות
  • מרשמלו
  • פרוסות פירות טריים (מומלץ להזליף עליהן מעט מיץ לימון למניעת השחרה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים לסיר מחומם את מיכלי השמנת ומערבבים עם החמאה עד לרתיחה עדינה.

  • 02.

    מכבים את האש וממיסים בסיר (עם השמנת והחמאה) את השוקולד.

  • 03.

    מוסיפים לסיר ליקר תפוז וברנדי ומערבבים.

  • 04.

    מגישים את פונדו השוקולד החם עם התוספות: נשיקות/מרשמלו/פירות.

  • 05.

     טובלים את התוספות (באמצעות שיפודים) בפונדו.  

הכנת? כאן מדרגים
(249)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.