פודינג אורז ופירות העונה – פרווה
קינוח קייצי נפלא!
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודית אביב
המרכיבים ל6:
- 1.5 ליטר משקה אורז
- 1.25 כוסות אורז עגול
- ¾ כוס סוכר
- ¼ כוס שמן קוקוס (אפשר לשים מרגרינה אם אין שמן קוקוס)
- 1 כף גרידת תפוז
- תוספות: פירות העונה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר גדול , רצוי נון סטיק משקה אורז, אורז, סוכר ושמן קוקוס ומביאים לרתיחה.
-
02.
מנמיכים את הלהבה למינימום שיש לנו בגז ומבשלים כשעה עד שרוב הנוזלים מתאדים והאורז רך ומוכן לאכילה – מידי פעם מערבבים. לקראת סוף הבישול
-
03.
מוסיפים את גרידת התפוז. (במידה והנוזל מתאדה והאורז לא מוכן עדיין – להוסיף עוד נוזל ולהמשיך לבשל).
-
04.
מקררים מעט ומעבירים לכוסות הגשה, מעבירים למקרר לכמה שעות טובות ומומלץ ללילה שלם.
-
05.
לפני ההגשה מסדרים פירות טריים מעל האורז ומגישים קר מהמקרר.
הכנת? כאן מדרגים