נשיקות מרנג
נשיקות מרנג מעולות, ניתן להכין בכל גודל שרוצים, ולהגיש לצד קינוחים אישיים מכל הסוגים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 יחידות:
קצף מרנג בסיסי:
- 4 חלמונים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
- 1 כף קליפת לימון מגורדת
- חצי מכל שמנת מוקצפת
- 300 גרם פטל
- חצי כוס קליפות לימון מסוכרות
- קצפת
למילוי:
- 4 חלמונים
- כוס סוכר
- חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- 60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- חצי כוס קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הקרם:
-
02.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים כפול.
-
03.
מוסיפים את המיץ ומקציפים עד להסמכה.
-
04.
מורידים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה וקליפות התפוז המסוכרות. מקררים.
-
05.
שמים את הקרם בשק זילוף וזולפים כחצי כפית קרם עם מחצית מהעיגולים.
-
06.
סוגרים עם המחצית השניה של עיגולי המרנג לקבלת סנדביצ'ים קטנים של נשיקות עם קרם. מקררים.
הכנת? כאן מדרגים