מתכון נשיקות מרנג | השף הלבן

נשיקות מרנג

נשיקות מרנג מעולות, ניתן להכין בכל גודל שרוצים, ולהגיש לצד קינוחים אישיים מכל הסוגים

מאת: עדן אורגד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
נשיקות מרנג

המרכיבים ל 30 יחידות:

קצף מרנג בסיסי:
  • 4 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • חצי מכל שמנת מוקצפת
  • 300 גרם פטל
  • חצי כוס קליפות לימון מסוכרות
  • קצפת
למילוי:
  • 4 חלמונים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • חצי כוס קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הקרם:

  • 02.

    מקציפים את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים כפול.

  • 03.

     מוסיפים את המיץ ומקציפים עד להסמכה.

  • 04.

     מורידים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה וקליפות התפוז המסוכרות. מקררים.

  • 05.

    שמים את הקרם בשק זילוף וזולפים כחצי כפית קרם עם מחצית מהעיגולים.

  • 06.

     סוגרים עם המחצית השניה של עיגולי המרנג לקבלת סנדביצ'ים קטנים של נשיקות עם קרם. מקררים.

הכנת? כאן מדרגים
(78)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.