כדורי גבינה מתוקים בציפוי שוקולד
רוצים לגוון את המתכונים שמכינים יחד עם הילדים? בואו להכין איתנו כדורי גבינה נהדרים בציפוי שוקולד שכל ילד יאהב! מתכון מעולה של אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 20:
- 12 יחידות (100 גרם) ביסקוויטים
- 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
- 3 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 3 כפות גדושות גבינה לבנה תנובה
- כף ממרח שוקולד/לוטוס/חמאת בוטנים/ממרח שוקולד אגוזים
- ¼ כוס אבקת סוכר
- 100 גרם שוקולד קצוץ מריר/חלב או לבן
- כפית שמן צמחי
- סוכריות או כל ציפוי אחר שתאהבו (קוקוס / שברי אגוזים וכו׳...)
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הביסקוויטים בשקית ניילון עבה ובעזרת מערוך שוברים לפירורים קטנים.
-
02.
בקערה גדולה מערבבים גבינת כנען, שמנת מתוקה, גבינה לבנה, ממרח שוקולד ואבקת סוכר.
-
03.
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
-
04.
יוצרים כדורים קטנים מהעיסה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
-
05.
מקפיאים את הכדורים במקפיא כשעה.
-
06.
ממיסים את השוקולד בקערה המתאימה למיקרוגל בפולסים של 20 שניות, עם ערבוב בין חימום לחימום עד שהוא נמס.
-
07.
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
-
08.
מכינים את הסוכריות בקערה קטנה.
-
09.
טובלים את הכדורים הקפואים (בעזרת קיסם או מזלג קטן) בשוקולד, מנערים מעודפי השוקולד וטובלים בסוכריות.
-
10.
שומרים את הכדורים בקופסא אטומה במקרר עד 4 ימים.