מתכון טרפלס שוקולד | השף הלבן

טרפלס שוקולד

טרפלס שוקולד

מאת: ליאת רוטר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טרפלס שוקולד

המרכיבים ל20 מנות:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות ברנדי
  • 1 כף קקאו
  • 2 חלמונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסיםאת השוקולד והחמאה יחדיו מעל סיר מים רותחים.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת המתוקה, כל זאת מעל להבה נמוכה.

  • 03.

    לאחר שהכל נמס, מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל, הקקאו והברנדי ומערבבים היטב.

  • 04.

    לאחר שהמסה התקררה מוסיפים את החלמונים ומבליעים אותם אחד אחד.

  • 05.

    מקפיאים את המסה. ניתן לשים את השוקולד בתבנית מיוחדת לטרפל ולאחר ההקפאה לטבול אותם בקקאו, לעצלנים שביננו ניתן לשפוך את המסה לתבנית שטוחה ולפזר מעט קקאו מעל.

  • 06.

    חותכים לחתיכות קטנות ומגישים.

  • 07.

    ניתן להוסיף למסה אגוזים, פירות יער או פולי קפה לפני ההקפאה.

הכנת? כאן מדרגים
(37)