המרכיבים ל20 מנות:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 100 גרם חמאה רכה
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 כפיות ברנדי
- 1 כף קקאו
- 2 חלמונים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסיםאת השוקולד והחמאה יחדיו מעל סיר מים רותחים.
-
02.
מוסיפים את השמנת המתוקה, כל זאת מעל להבה נמוכה.
-
03.
לאחר שהכל נמס, מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל, הקקאו והברנדי ומערבבים היטב.
-
04.
לאחר שהמסה התקררה מוסיפים את החלמונים ומבליעים אותם אחד אחד.
-
05.
מקפיאים את המסה. ניתן לשים את השוקולד בתבנית מיוחדת לטרפל ולאחר ההקפאה לטבול אותם בקקאו, לעצלנים שביננו ניתן לשפוך את המסה לתבנית שטוחה ולפזר מעט קקאו מעל.
-
06.
חותכים לחתיכות קטנות ומגישים.
-
07.
ניתן להוסיף למסה אגוזים, פירות יער או פולי קפה לפני ההקפאה.
הכנת? כאן מדרגים