קינוחי גלילי קדאיף במילוי קצפת וניל | השף הלבן

גלילי קדאיף במילוי קרם וניל קפוא

פריך ומתפצפץ מבחוץ, קרמי, קריר ומתוק מבפנים – גלילי קדאיף שבתוכן גלידה וניל (שמכינים לבד משמנת השף הלבן) הולכים להיות הלהיט הבא שלכם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילי קדאיף במילוי וניל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 200 גרם אטריות קדאיף מופשרות לפי הוראות היצרן
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
למילוי:
  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32-38% "השף הלבן"
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה אטריות חמאה וסוכר - מפרידים בעזרת האצבעות בין האטריות כך שכולן יהיו מצופות חמאה ואבקת סוכר.

  • 02.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים גלילי מתכת או קונוסים ממתכת המיועדים לאפיה. מומלץ לעטוף אותם בנייר אפיה. אם אין גלילי מתכת ייעודיים, מגלגלים נייר כסף ליצירת צינור בעובי 2-3 ס"מ.

  • 03.

    מלפפים אטריות סביב צינורות המתכת ומניחים בתבנית. אופים כ-15 דקות עד שהאטריות מזהיבות ויבשות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר והוניל, מעבירים לשקית זילוף וממלאים את צינורות הקדאיף. מקפיאים שעתיים לפחות. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(20)