גלידת שוקולד ביתית
רוצים לדעת איך מכינים גלידה ביתית? בקלי קלות, לא תאמינו כמה זה פשוט

המרכיבים ל 7 מנות/תבנית אינגליש קייק:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- חצי חבילה פודינג אינסטנט שוקולד
- 3/4 כוס (חד פעמית) מים
- 2 כפות קקאו
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם (חצי חבילה) שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר קטן מבשלים יחד 3/4 כוס (חד פעמית) מים, 2 כפות קקאו, 1/2 כוס סוכר, 50 גר' (חצי חבילה) שוקולד מריר, 100 גר' מחמאה על אש קטנה ותוך כדי עירבוב מביאים לרתיחה עד קבלת קרם חלק. מצננים כחצי שעה
-
02.
את חצי חבילת השוקולד שנותרה שמים בשקית ובעזרת פטיש שניצל שוברים לחלקים קטנים
-
03.
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם חצי חבילת פודינג שוקולד
-
04.
מוסיפים את קרם השוקולד שהכנו ושהתקרר ומקציפים עד קבלת קרם אחיד וחלק
-
05.
מוסיפים לתערובת את שברי השוקולד ומערבבים בעזרת כף או לקקן
-
06.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה. מומלץ להוציא מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה לקישוט: ממיסים במיקרו חצי חבילת שוקולד מריר ומזליפים בעזרת שקית זילוף