מתכון לגלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל | השף הלבן

גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל

הפתעה טעימה ומיוחדת: גלידת אבוקדו מרעננת ב-5 דקות עבודה בלבד!

גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1 אבוקדו קלוף, מגולען וחתוך ל-4
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 בננה קפואה פרוסה גס
  • 1 מעדן סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם וניל, קפוא או חצי קפוא (למרקם גלידה אמריקאית)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם גלידה.

  • 02.

    מגישים מיד.

  • 03.

    אפשרויות לגיוון:

  • 04.

    מחליפים את הבננה ב 1/2 כוס מנגו סנפרוסט קפוא, מוסיפים 1/2 כוס אננס/תות/פירות יער סנפרוסט קפואים, מחליפים את מעדן הוניל למעדן שוקו, מוסיפים שוקולד מריר קצוץ או עוגיות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)