מתכון עוגיות תמרים נימוחות | השף הלבן

עוגיות תמרים נימוחות

עוגיות תמרים

מאת: אפרת טאוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות תמרים נימוחות

המרכיבים ל 50 מנות:

לבצק
  • 3 כוסות קמח
  • רבע כוס סוכר
  • שקית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 200 גרם חמאה
  • אבקת סוכר
למלית
  • 1 קופסא של ממרח תמרים
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • כפית קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את חומרי הבצק, מכינים 3 משטחים, מורחים את המלית ומגלגלים.

  • 02.

    רצוי לחרוץ את סימני העוגיות, אבל לא עד הסוף להשאיר את הרצועה מחוברת.

  • 03.

    להכניס לתנור מחומם ל180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.

  • 04.

    מוציאים, מקררים, מפזרים אבקת סוכר וחותכים.  

הכנת? כאן מדרגים
(191)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.