מתכון עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות | השף הלבן

עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות

עוגיות בריאות וטעימות

מאת: טלי בראון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות

המרכיבים ל25 מנות:

לרכישה >>
  • 180 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 1/2 כוס דחוסה סוכר חום
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית קינמון
  • 1/3 1 כוסות קמח מלא
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל טהורה
  • 1/2 1 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
  • 2/3 כוס חמוציות קצוצות
  • 2/3 כוס פקאנים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מניחים סוכר וחמאה בקערת מיקסר ובעזרת וו הגיטרה מערבלים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

  • 02.

    מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נבלעת לגמרי בתוך התערובת.

  • 03.

    מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל עד שהבצק מתגבש.

  • 04.

    מקררים למשך שעתיים לפחות במקרר (אפשר עד 5 ימים).

  • 05.

    מגלגלים עיגולים קטנים בגודל של כדור פינג פונג בידיים לחות ומסדרים על תבניות עם רווח של עוגיה בין עיגול לעיגול.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם ל–175 מעלות כ-10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים (הן צריכות להישאר רכות באמצע).  

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(290)