עוגיות שוקולד צ'יפ בקלי קלות
הגולשת תמרה שניר משתפת אותנו במתכון מהיר לעוגיות שוקולד צ'פ קלאסיות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 200 גר’ חמאה
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כפית תמצית וניל
- 1-2 ביצים
- 1 כוס קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית מלח
- שלושת רבעי כוס שוקולד ציפס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב בקערה את המרגרינה, הסוכר, הוניל והביצים. מוסיפים בהדרגה את הקמח, סודה לשתיה והמלח ולבסוף את השזוקולד צ’יפס. בעזרת 2 כפיות יוצקים מהתערובת לתבנית במרחק 3 ס”מ בין בעוגיות.
-
02.
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מתקשות.
טיימר מופעל
-
03.
מוציאים את העוגיות בעזרת מרית בעודן חמות, מעבירים לקופסה אטומה, לפני שסוגרים את הקופסה, מצננים היטב כדי שהעוגיות תישארנה פריכות. הערה: את השוקולד צ’יפס אפשר לבן ואז זה משתלב יפה מאוד עם הסוכר חום.
הכנת? כאן מדרגים