עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח
פסח זו כבר מזמן לא סיבה להימנע מדברים אהובים כמו עוגיות שוקולד צ׳יפס.. מתכון קליל וכשר לפסח לאותה עוגיה אהובה שכל אחד יכול להכין!

המרכיבים ל 10-20:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה של השף הלבן
- 20 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפות שטוחות קמח מצה
- 2 כפות שטוחות קמח תפוחי אדמה
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- 1 כוס שקדים טחונים
- 1 כוס שוקולד צ'יפס מריר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
ממיסים במיקרו שוקולד, חמאה ושמנת.
-
03.
בקערה טורפים ביצים וסוכר לתערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים ביצים ואת תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
-
05.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וטורפים היטב.
-
06.
מוסיפים שקדים טחונים ומערבבים.
-
07.
על נייר אפייה בעזרת כף גדולה מניחים תלוליות במרווחים גדולים. מפזרים מעל כל תלולית נטיפי שוקולד צ'יפס.
-
08.
אופים כרבע שעה, עד שהעוגיות בוקעות ונסדקות.
-
09.
משאירים בתבנית עד לקרור מוחלט ורק אז מחלצים את העוגיות מנייר האפייה.