עוגיות רוגלך מהירות הכנה | השף הלבן

עוגיות רוגלך מהירות הכנה

האורחים בדרך או סתם מתחשק לכם לשדרג את הקפה? הנה מתכון נפלא בכמה דקות הכנה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות רוגלך מהירות הכנה
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 1 יחידה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 16 קוביות רחת לוקום חצויות / ממרח שוקולד
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מתנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    מגלגלים את הבצק על גבי משטח העבודה. מניחים מעל צלחת או תבנית עגולה גדולה ובעזרת סכין חדה חותכים את הבצק מסביב. חותכים את הבצק ל-16 משולשים, כמו שחותכים פיצה.

  • 03.

    מניחים בבסיס כל משולש 'אצבע' רחת לוקום (או ממרח שוקולד) ומגלגלים מהבסיס לקצה המחודד. מניחים בתבנית ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מניחים על רשת לצינון. לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(341)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.