עוגיות לפסח
עוגיות שוקולד ושקדים לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות:
- 100 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- 1 ביצה
- 40 גרם קמח מצה
- 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ
- 100 גרם שקדים פרוסים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.
-
03.
מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.
-
05.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף, מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.
-
06.
מחממים בתנור ל-150 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים