מתכון עוגיות לפסח | השף הלבן

עוגיות לפסח

עוגיות שוקולד ושקדים לפסח

מאת: איילת מנדלב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות לפסח

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • 40 גרם קמח מצה
  • 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ
  • 100 גרם שקדים פרוסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.

  • 05.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף, מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.

  • 06.

    מחממים בתנור ל-150 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(143)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.