עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח
עוגיות נימוחות וכשרות לפסח הנאפות מבלילת שוקולד, מרציפן, אגוזי לוז, שקדים וקוקוס
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 יחידות:
- 200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
- 200 גר` שקדים טחונים גס
- 150 גר` קוקוס
- 1 כפית תמצית שקדים
- 300 גר` מרציפן מגורר גס
- 3 ביצים בגודל L
- 1/4 כוס מים
- 1/2 כוס קורנפלור
- 200 גר` שוקולד מריר
- 3 כפות שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים ומים לערבב עוד עד לאיחודהחומרים.
-
02.
בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות להניח בתבנית אפיה מרופדת בניר אפייה.
-
03.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיותכי אז תאבד העסיסיות לצנן היטב.
-
04.
להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן, לערבב היטב ולטבול את העוגיות בשוקולד המומס.
הכנת? כאן מדרגים