מתכון עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח | השף הלבן

עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח

עוגיות נימוחות וכשרות לפסח הנאפות מבלילת שוקולד, מרציפן, אגוזי לוז, שקדים וקוקוס

מאת: יפה ימין
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות אגוזי לוז ושוקולד

המרכיבים ל 30 יחידות:

  • 200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
  • 200 גר` שקדים טחונים גס
  • 150 גר` קוקוס
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 300 גר` מרציפן מגורר גס
  • 3 ביצים בגודל L
  • 1/4 כוס מים
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 200 גר` שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים ומים לערבב עוד עד לאיחודהחומרים.

  • 02.

    בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות להניח בתבנית אפיה מרופדת בניר אפייה.

  • 03.

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיותכי אז תאבד העסיסיות לצנן היטב.

  • 04.

    להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן, לערבב היטב ולטבול את העוגיות בשוקולד המומס.

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.