טורטיה במילוי בננה וקינמון
המתכון שכבש את הטיקטוק הגיע גם אלינו: טורטיה במילוי בננות צלויות, ממרח עוגיות קרמל, קינמון וגבינת שמנת עם צורת קיפול מיוחדת שתשנה לכם את הטורטיות לעד

המרכיבים ל 6 יחידות:
- 6 יחידות טורטייה
- 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
- 1/2 חבילה ממרח בטעם עוגיות קרמל (או כל ממרח אחר שאוהבים)
- 3 בננות קלופות וחתוכות לפרוסות דקות
- 3 כפות סוכר חום
- 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
- 2 כפות קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת על אש בינונית. מפזרים 2 כפות סוכר חום ומעל מניחים את פרוסות הבננה. מחממים כדקה עד שהסוכר נמס מעט. מערבבים בעדינות כדי שהצד השני של פרוסות הבננה יתחמם ויזהיב מעט (כשתי דקות) ומעבירים לצלחת.
-
02.
מערבבים בקערה קטנה סוכר וקינמון.
-
03.
מחממים מחבת בינונית על אש נמוכה. מניחים טורטייה על משטח עבודה ויוצרים חתך אחד מהמרכז לשולים. מחלקים בדמיון את הטורטייה ל-4 משולשים. מהחתך בכיוון השעון מורחים משולש עם כף גדושה של ממרח, אחריו מסדרים בננות (כ-7 פרוסות), בשלישי מפזרים סוכר וקינמון ובמשולש האחרון מורחים 2 כפות גבינה.
-
04.
מעבירים בעדינות את הטורטיה למחבת לדקה או שתים עד שהיא מתחממת מעט.
-
05.
מקפלים את הטורטיה לצורת קונוס מהחתך, עד שנוצר משולש שחובק את כל המילוי ומעבירים לצלחת הגשה. חוזרים על אותה פעולה עם כל הטורטיות ומגישים.