אוזני המן טבעוניות במילוי מרציפן ופירות יער ללקק את האצבעות
מתכון לאוזני המן טבעוניות וטעימות מעשרה מרכיבים במילוי מרציפן ופירות יער – וכל הטוב הזה לא ידרוש מכם יותר מרבע שעה של עבודה, בתיאבון!
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל15-18:
- 1.5 כוסות קמח
- קורט מלח
- 4 כפות אבקת סוכר
- 1/3 כוסות שמן או חמאת קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל או גרידת לימון או גרידת תפוז
- 3 כפות משקה שקדים "תנובה"
למילוי:
- 100 גרם מרציפן קצוץ
- 1/2 שקית (150 גרם) פירות יער "סנפרוסט" מופשרים ומסוננים היטב
- 1 כף אבקת סוכר
- 1 כף קורנפלור
להגשה:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד.
-
02.
מערבבים את מרכיבי המילוי.
-
03.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומניחים בכל עיגול כפית גדושה מילוי. אוספים את השוליים למשולש ומהדקים את נקודות החיבור. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
-
04.
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים