פאי שוקולד מושחת במיוחד
שחיתות! בואו להכין בקלות פאי שוקולד חלומי מלא בדברים טובים שיגנוב את ההצגה

המרכיבים ל 8:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 150 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאת תנובה
- 100 גרם סוכר
- 2 ביצים
- 80 מ"ל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 70 גרם קמח לבן (רגיל לא תופח)
- קורט מלח
- כפית תמצית וניל
- 200 גרם סוכר
- 60 מ"ל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 50 גרם חמאת תנובה
- כפית תמצית וניל
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- לקישוט- שלל סוכריות, שוקולדים ומרשמלו לבחירתכם.
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק על גבי תבנית הפאי, מהדקים ומסירים עודפי בצק. מכניסים למקפיא לשעה.
-
02.
אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות. מניחים לקלתית להצטנן.
טיימר מופעל
-
03.
להכנת הקרמל: ממיסים סוכר במשך 5 דקות בסיר עד לקבלת קרמל, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים על אש קטנה עד שהתערובת נהיית אחידה וחלקה. מוסיפים חמאה ותמצית וניל ויוצקים על הקלתית. מניחים לתערובת להתייצב.
טיימר מופעל
-
04.
להכנת מלית השוקולד: ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים. מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת, מלח, תמצית וניל וקמח. יוצקים את המלית על שכבת הקרמל שהתייצבה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות. מעבירים למקרר לכ-3 שעות.
טיימר מופעל
-
05.
ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת המתוקה יחד ויוצקים מעל הפאי.
-
06.
קישוט הפאי: לאחר שהציפוי הצטנן מקשטים בשלל ממתקים לפי טעמכם האישי.