מתכון קרם שניט | השף הלבן

קרם שניט

קרם שניט, קינוח שכל אחד אוהב

מאת: נטלי בן עזרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם שניט

המרכיבים ל20:

  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים חתוך לריבועים
  • 2 שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב "תנובה"
  • 1 אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור על 200-250 מעלות

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה בתבנית של התנור 9 ריבועי בצק עלים של מעדנות (אין להפשיר את הבצק עלים לפני ההכנה רק באותו רגע שמתכוונים להכין את הריבועים).

  • 03.

    לאחר 5 דקות כשהתנור כבר חם מכניסים את ריבועי הבצק לתנור על שהם תופחים ומזהיבים ואז מוציאים אותם ומניחים עוד 9 ריבועים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    את הריבועים הבצק המוכנים מניחים על מגש שיתקררו.

  • 05.

    את השמנת הפודינג והחלב מקציפים לקרם.

  • 06.

    פותחים את ריבועי הבצק שיתקקרו ל-2 וממלאים בקרם (כף גדושה) וסוגרים מעל בוזקים אבקת סוכר.

  • 07.

    יש לשמור בקירור מיד לאחר ההכנה ולכסות בנייר אלומניום לשמירה על הטריות.

הכנת? כאן מדרגים
(315)