קרם שניט
קרם שניט, קינוח שכל אחד אוהב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20:
- 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים חתוך לריבועים
- 2 שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב "תנובה"
- 1 אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור על 200-250 מעלות
-
02.
מניחים על נייר אפייה בתבנית של התנור 9 ריבועי בצק עלים של מעדנות (אין להפשיר את הבצק עלים לפני ההכנה רק באותו רגע שמתכוונים להכין את הריבועים).
-
03.
לאחר 5 דקות כשהתנור כבר חם מכניסים את ריבועי הבצק לתנור על שהם תופחים ומזהיבים ואז מוציאים אותם ומניחים עוד 9 ריבועים.
טיימר מופעל
-
04.
את הריבועים הבצק המוכנים מניחים על מגש שיתקררו.
-
05.
את השמנת הפודינג והחלב מקציפים לקרם.
-
06.
פותחים את ריבועי הבצק שיתקקרו ל-2 וממלאים בקרם (כף גדושה) וסוגרים מעל בוזקים אבקת סוכר.
-
07.
יש לשמור בקירור מיד לאחר ההכנה ולכסות בנייר אלומניום לשמירה על הטריות.
הכנת? כאן מדרגים