קרם ברולה ממכר
תתמכרו לקינוח הטעים בעולם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה של השף הלבן ( לגרסה פרווה להחליף בשמנת צמחית)
- 1 מקל וניל
- חצי כוס סוכר (100 גרם)
- 6 חלמונים
לשכבת הקרמל:
- סוכר חום
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה
-
02.
מחממים תנור ל-120 מעלות.
-
03.
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה. במקביל טורפים בקערה את הסוכר והחלמונים
-
04.
מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. שהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.
-
05.
מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם התערובת (בן מארי )
-
06.
אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. מעבירים למקרר למשך שעתיים.
-
07.
לפני ההגשה מפזרים סוכר חום בשכבה דקה על כל מנה ומשחימים בברנר. ונהנים משבירת שכבת הכרמל עם כפית.למתכוןקרם ברולהנוסף של השף הלבן >>
הכנת? כאן מדרגים