מתכון קרם ברולה ממכר | השף הלבן

קרם ברולה ממכר

תתמכרו לקינוח הטעים בעולם

מאת: דנה יעל אזולאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם ברולה ממכר

המרכיבים ל8 מנות:

לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה של השף הלבן ( לגרסה פרווה להחליף בשמנת צמחית)
  • 1 מקל וניל
  • חצי כוס סוכר (100 גרם)
  • 6 חלמונים
לשכבת הקרמל:
  • סוכר חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מחממים תנור ל-120 מעלות.

  • 03.

    בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה. במקביל טורפים בקערה את הסוכר והחלמונים

  • 04.

    מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. שהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.

  • 05.

    מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם התערובת (בן מארי )

  • 06.

    אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. מעבירים למקרר למשך שעתיים.

  • 07.

    לפני ההגשה מפזרים סוכר חום בשכבה דקה על כל מנה ומשחימים בברנר. ונהנים משבירת שכבת הכרמל עם כפית.למתכוןקרם ברולהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(274)