מתכון קרם ברולה ממכר | השף הלבן

קרם ברולה ממכר

תתמכרו לקינוח הטעים בעולם

מאת: דנה יעל אזולאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם ברולה ממכר

המרכיבים ל 8 מנות:

לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה של השף הלבן ( לגרסה פרווה להחליף בשמנת צמחית)
  • 1 מקל וניל
  • חצי כוס סוכר (100 גרם)
  • 6 חלמונים
לשכבת הקרמל:
  • סוכר חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מחממים תנור ל-120 מעלות.

  • 03.

    בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה. במקביל טורפים בקערה את הסוכר והחלמונים

  • 04.

    מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. שהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.

  • 05.

    מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם התערובת (בן מארי )

  • 06.

    אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. מעבירים למקרר למשך שעתיים.

  • 07.

    לפני ההגשה מפזרים סוכר חום בשכבה דקה על כל מנה ומשחימים בברנר. ונהנים משבירת שכבת הכרמל עם כפית.למתכוןקרם ברולהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(274)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.