מתכון עוגת קמח תירס עם חמאה וגבינות עשירה נהדרת | השף הלבן

עוגת קמח תירס עם חמאה וגבינות עשירה נהדרת

זוהי עוגת קמח תירס עם חמאה וגבינות, בשם מלאי רומני, נהדרת לחורף ומנחמת

מאת: ליהי קרויץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קמח תירס עם חמאה וגבינות עשירה נהדרת

המרכיבים ל תבנית חד פעמית 30X20 ס"מ 15 מנות:

  • 2 כוסות קמח תירס לא אינסטנט
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם שמן
  • 1 גביע יוגורט טבעי
  • 2 גביעי שמנת חמוצה באחוזים שאתם מעדיפים
  • 2 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אבקת אפייה
למלית הגבינה:
  • 2 גביעי גבינה לבנה סה"כ 500 גרם
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר ונילין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי מילית הגבינה.

  • 02.

    אופן הכנת הבלילה:שמים בקערה את ה-שמן. סוכר. יוגורט שמנת חמוצה. ביצים. ונילין. אבקת אפיה.

  • 03.

    מערבבים ומוסיפים את החמאה הנמסה ומערבבים.

  • 04.

    לבסוף מוספים את קמח התירס והקמח הלבן ומערבבים.

  • 05.

    אופן הרכבת העוגה: שופכיםחצי בלילה לתבנית. מיישרים ושפוכים מעל בזהירות את מלית הגבינה ומיישרים בעדינות.

  • 06.

    עכשיו מכסים בבלילת העיסה שנשארה בזהירות לכסות עד כמה שניתן את כל הגבינה.

  • 07.

    אופים בחום בינוני 160 מעלות 40-50 דקות למאפה זהוב יפה. אך להזהר לא לייבש אות המאפה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 08.

    לחכות 10 דקות אחרי האפייה.ניתן גם לאכול קר או מחומם קלות במיקרוגל.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(400)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.