עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה וקרם ריבת חלב | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים וריבת חלב

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה וקרם ריבת חלב

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים וריבת חלב
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 10-12:

מרכיבים:
  • 150 גרם ביסקוויטים
  • לטבילה: 1/2 כוס אספרסו או או מים רותחים עם 1 כפית נס קפה + 1/2 כוס חלב
למילוי:
  • 2 גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 6 כפות גדושות ריבת חלב
לעיטור:
  • 1 כף ריבת חלב
  • חופן אגוזי פקאן ופיסטוק קצוצים
גודל תבנית: תבנית 20*30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    טובלים ביסקויטים בקפה טבילה קצרה ומרפדים בהם את התבנית בצפיפות.

  • 02.

    שמים בקערת מיקסר גבינה לבנה וסוכר ומקציפים לקרם אוורירי. ממשיכים להקציף ומזלפים את השמנת תוך כדי עד קבלת קרם תפוח ואוורירי. מעבירים מחצית קרם הגבינה לתבנית על שכבת הביסקוויטים ומכסים בשכבה נוספת טבולה בקפה.

  • 03.

    שמים את ריבת החלב בקערית, לוקחים כף גדושה מקרם הגבינה שבקערת המערבל וטורפים עם ריבת החלב. מעבירים את ריבת החלב (המעורבבת בכף גבינה) לקערת המערבל ומקפלים ידנית בתנועות עדינות לעיסה אחידה. מרחים על שכבת הביסקוויטים השניה שבתבנית.

  • 04.

    מחממים מעט את כף ריבת החלב כך שתהיה נוזלית (10-20 שניות במיקרו) ומזלפים בכפית או עם שקית זילוף על פני העוגה. מפזרים אגוזים, מכסים נילון נצמד ומצננים 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.