עוגת אוראו
עוגת גבינה על בסיס עוגות אוראו האהובות ובציפוי שוקולד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
לבסיס:
- 100 גרם חמאה תנובה
- 16 יחידות עוגיות אוראו
למלית גבינות:
- 250 גרם גבינה לבנה תנובה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
- 1 קופסא שמנת מתוקה "השף הלבן"
- 3/4 כוס סוכר
- 10 יחידות עוגיות אוראו
- 50 גרם שוקולד מריר
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/4 כוס שמנת מתוקה "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה (בסיס העוגה): 1 מכינים את הבסיס - טוחנים במעבד מזון עוגיות אוראו, ממיסים במיקרוגל חמאה ומערבבים היטב את החמאה עם העוגיות הטחונות לכדי עיסה.
-
02.
משטחים את העיסה בתבנית עגולה (תבנית 26) ומקפיאים עד לשלב הבא. הכנת המלית:
-
03.
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינות-גבינה לבנה ומסקרפונה, סוכר, תמצית וניל.
-
04.
טוחנים עוגיות אוראו ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
05.
שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומקפיאים שעתיים. הכנת הציפוי:
-
06.
ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה.
-
07.
יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לשעה.
-
08.
מקשטים עם עוגיות אוראו חתוכות, זילוף קצפת ועוד. תהנו!
הכנת? כאן מדרגים