מתכון עוגת אוראו | השף הלבן

עוגת אוראו

עוגת גבינה על בסיס עוגות אוראו האהובות ובציפוי שוקולד

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אוראו
לבסיס:
  • 100 גרם חמאה תנובה
  • 16 יחידות עוגיות אוראו
למלית גבינות:
  • 250 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 1 קופסא שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • 3/4 כוס סוכר
  • 10 יחידות עוגיות אוראו
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (בסיס העוגה): 1 מכינים את הבסיס - טוחנים במעבד מזון עוגיות אוראו, ממיסים במיקרוגל חמאה ומערבבים היטב את החמאה עם העוגיות הטחונות לכדי עיסה.

  • 02.

    משטחים את העיסה בתבנית עגולה (תבנית 26) ומקפיאים עד לשלב הבא. הכנת המלית:

  • 03.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינות-גבינה לבנה ומסקרפונה, סוכר, תמצית וניל.

  • 04.

    טוחנים עוגיות אוראו ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומקפיאים שעתיים. הכנת הציפוי:

  • 06.

    ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה.

  • 07.

    יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לשעה.

  • 08.

    מקשטים עם עוגיות אוראו חתוכות, זילוף קצפת ועוד. תהנו!

הכנת? כאן מדרגים
(31)