בנופי פאי - הקינוח שיגנוב את ההצגה! | השף הלבן

בנופי פאי – מתכון קל וטעים במיוחד!

פאי ממכר ממוצא הודי – בצק פריך, ריבת חלב, בננה וקצפת. כל שכבה פשוטה ומהירה להכנה ויוצרת מגוון טעמים ממכר.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בנופי פאי - מתכון קל
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 6:

לקישוט:
  • שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
לבסיס:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 1/2 קופסה/צנצנת ריבת חלב
  • 3 בננות בשלות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים בזהירות את הבצק ומניחים על תבנית הפאי, מהדקים לדפנות וחותכים בזהירות שאריות בצק.

  • 02.

    בעזרת מזלג יוצרים חורים בבצק ומעבירים למקפיא ל – 20 דקות התייצבות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מחממים תנור ל- 170 מעלות, תוכנית "טורבו".

  • 04.

    אופים את תחתית הפאי ישירות מהמקפיא כ – 15-20 דקות או עד שהבצק מזהיב מעט.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוציאים את הקלתית ומצננים.

  • 06.

    מרכיבים את הפאי: מורחים על הקלתית שכבה אחידה של ריבת חלב, פורסים את הבננות ומסדרים מעל ריבת החלב.

  • 07.

    בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ובעזרת לקקן מורחים בעדינות את הקצפת מעל שכבת הבננות.

  • 08.

    בעזרת מגרדת מגרדים מעל הפאי שוקולד מריר לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.