בנופי פאי - הקינוח שיגנוב את ההצגה! | השף הלבן

בנופי פאי – מתכון קל וטעים במיוחד!

פאי ממכר ממוצא הודי – בצק פריך, ריבת חלב, בננה וקצפת. כל שכבה פשוטה ומהירה להכנה ויוצרת מגוון טעמים ממכר.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בנופי פאי - מתכון קל
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל6:

לרכישה >>
לקישוט:
  • שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
לבסיס:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 1/2 קופסה/צנצנת ריבת חלב
  • 3 בננות בשלות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים בזהירות את הבצק ומניחים על תבנית הפאי, מהדקים לדפנות וחותכים בזהירות שאריות בצק.

  • 02.

    בעזרת מזלג יוצרים חורים בבצק ומעבירים למקפיא ל – 20 דקות התייצבות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מחממים תנור ל- 170 מעלות, תוכנית "טורבו".

  • 04.

    אופים את תחתית הפאי ישירות מהמקפיא כ – 15-20 דקות או עד שהבצק מזהיב מעט.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוציאים את הקלתית ומצננים.

  • 06.

    מרכיבים את הפאי: מורחים על הקלתית שכבה אחידה של ריבת חלב, פורסים את הבננות ומסדרים מעל ריבת החלב.

  • 07.

    בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ובעזרת לקקן מורחים בעדינות את הקצפת מעל שכבת הבננות.

  • 08.

    בעזרת מגרדת מגרדים מעל הפאי שוקולד מריר לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(5)