עוגת בחושה וטבעונית בטעמי תמר ואפרסק | השף הלבן

עוגת תמר-אפרסק בחושה טבעונית

עוגה בחושה ביתית, אוורירית שמכינים בזריזות בטעם קרמלי עם רמז אפרסק

מאת: נעמה רן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תמר-אפרסק בחושה טבעונית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 10:

  • 4 כפות סילאן
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1/2 כוס משקה סויה תנובה בטעם אפרסק
  • 4 כפות רסק תפוחי עץ
  • 2 כפיות חומץ
  • 1/2 כוס שמן
  • קורט מלח
  • 1/4 1 כוסות (150 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות אבקת אפיה
גודל תבנית: תבנית אינגלישקייק או קוגלהוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה סילאן, סוכר, משקה סויה, רסק תפוחים, חומץ ושמן לבלילה אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה (נמנעים מערבוב יתר).

  • 02.

    יוצקים לתבנית ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.