מתכון עוגת בננות ומייפל | השף הלבן

עוגת בננות ומייפל

עוגת בננות ומייפל

מאת: אורטל עזרא
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות ומייפל

המרכיבים ל 20-25 יחידות2-3 מגשי אינגליש-קייק:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר חום
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 שקיקים של סוכר וניל
  • 1 שקיק אבקת אפייה
  • 2.5 כוסות קמח לבן
  • 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • קינמון
  • סירופ מייפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד)עם הסוכר הלבן והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק

  • 02.

    מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה ומקציפים עוד כמה שניות.

  • 03.

    מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה,

  • 04.

    מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.

  • 05.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל- 2520 ד',

  • 06.

    נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש( חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש)מיד שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(32)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.