מתכון לאסי מנגו | השף הלבן

לאסי מנגו

משקה סמיך, טעים ובריא. גרסה למתכון ההודי המוכר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
לאסי מנגו

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 כוס (250 מ"ל) יוגורט עזים לשתייה ״פיראוס״
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) חלב 3% תנובה או משקה שקדים תנובה/משקה סויה מועשר תנובה/ חלב קוקוס
  • 200 גרם מנגו בשל קלוף, חתוך לקוביות
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • קורט זרעי כוסברה טחונים
  • קורט הל טחון
  • קורט ג׳ינג׳ר טחון
  • קורט קינמון טחון
  • קורט ציפורן טחון
  • 1 כוס קוביות קרח
להגשה:
  • קוקוס קלוי (אופציונלי)
גרסת פרווה (המתכון הזה מושלם בגרסה ללא חלב):
  • ממירים את היוגורט בכוס אחת של קרם צמחי לבישול 5%
  • ממירים את החלב בחצי כוס חלב קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    1 שמים בבלנדר את היוגורט, החלב והמנגו ומעבדים לנוזל אחיד.

  • 02.

     מוסיפים את הממתיק ואת התבלינים (אפשר להשתמש רק בחלק מהתבלינים) ומערבבים שוב.

  • 03.

     מוסיפים את הקרח ומערבבים שוב לדקה שלמה במהירות גבוהה. 4 בהגשה יוצקים לכוסות גבוהות עם קש. מפזרים קצת קוקוס קלוי למעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(135)