לאטה קינמון - משקה טבעוני חם ומפנק | השף הלבן

לאטה קינמון

אולגה טוכשר עם לאטה קינמון משקה שאפשר להכין בבית בקלות ולהתפנק איתו בחורף כשקר בחוץ

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאטה קינמון
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 2:

  • 2 כפיות קפה נמס או 2 מנות אספרסו
  • 480 מ"ל (2 כוסות) משקה סויה לייט תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 כפיות סוכר, או לפי הטעם
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות ויסקי או רום (אופציונלי)
הגשה:
  • אבקת קינמון
  • פולי קקאו גרוסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים כפית קפה נמס או שוט אספרסו בכל אחת מכוסות ההגשה.

  • 02.

    יוצקים את משקה הסויה לסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מקציפים את התערובת החמה בעזרת מקציף ידני עד שנוצר קצף רך.

  • 04.

    יוצקים את משקה הסויה לכוסות, משאירים את הקצף לסוף.

  • 05.

    אם רוצים, מוסיפים לכל אחת מהכוסות כפית ויסקי או רום ומערבבים היטב.

  • 06.

    מעזרת כף מניחים מעל תלוליות נדיבות של הקצף, זורים מעל אבקת קינמון ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.