מילוי לקרפ עם גבינות תנובה
מאפים מלוחים שעושים טוב: פשטידות, קישים, מאפים מלוחים, פיצות, לחמניות גבינה, עוגיות מלוחות, ברוסקטה, בואיקוס ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנה 1:
- 200 גר’ גבינת קולאז’ מסוג רוקפור
- 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
- 1 גביע (250 גר’) גבינת תנובה 5% או 9%
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 1/2 חבילה עירית קצוצה
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
החומרים לרוטב
- 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
- 2 כפות עירית קצוצה
- מלח ופלפל לבן לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מפוררים ביד את גבינת הקולאז’ רוקפור והצפתית פיראוס.
-
02.
מערבבים את הגבינות ומוסיפים את הבצל הירוק והעירית, טועמים ומשפרים לפי הטעם.
-
03.
לוקחים קרפ, על מחציתו ממלאים גבינה, מקפלים ומכסים מעל עם המחצית השניה.
-
04.
מבשלים את מרכיבי הרוטב עד שמסמיך ויוצקים על הקרפים לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים