מתכון לקרפ חלב | השף הלבן

מתכון לקרפ חלב

הטרנד שכבש את הטיקטוק בגרסת השף הלבן! קרפ ממרכיב 1 בלבד – חלב! את הקרפ ניתן להגיש עם פירות וקצפת או כל תוספת אחרת שתרצו. בתיאבון!

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לקרפ חלב
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל מנה אחת:

  • שני שליש כוס חלב תנובה
  • תוספות לפי טעם אישי – אנחנו בחרנו בפירות וקצפת (מנגו / אפרסק / פומלה אדומה / ענבים ועוד...)
גודל תבנית: מחבת 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים למחבת בגודל 20, כ- 120-150 מ״ל חלב

  • 02.

    מביאים לרתיחה עד שנוצר קרום יציב (זה עשוי לעלות מעט ולהיות כמו בועה מבעבעת), מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהקרום מתקרמל וכל הנוזלים של החלב נעלמו.

  • 03.

    לקראת סוף הבישול, מומלץ להשפריץ מעט מים באמצעות שפריצר או למרוח בעזרת מברשת סיליקון (עוזר לגמישות הקרפ).

  • 04.

    מוציאים בעדינות מהמחבת

  • 05.

    מוסיפים את התוספת שבחרתם, סוגרים ואוכלים

  • 06.

    בתאבון

הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.