מתכון לקרפ חלב
הטרנד שכבש את הטיקטוק בגרסת השף הלבן! קרפ ממרכיב 1 בלבד – חלב! את הקרפ ניתן להגיש עם פירות וקצפת או כל תוספת אחרת שתרצו. בתיאבון!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים למנה אחת:
- שני שליש כוס חלב תנובה
- תוספות לפי טעם אישי – אנחנו בחרנו בפירות וקצפת (מנגו / אפרסק / פומלה אדומה / ענבים ועוד...)
גודל תבנית: מחבת 20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
שופכים למחבת בגודל 20, כ- 120-150 מ״ל חלב
-
02.
מביאים לרתיחה עד שנוצר קרום יציב (זה עשוי לעלות מעט ולהיות כמו בועה מבעבעת), מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהקרום מתקרמל וכל הנוזלים של החלב נעלמו.
-
03.
לקראת סוף הבישול, מומלץ להשפריץ מעט מים באמצעות שפריצר או למרוח בעזרת מברשת סיליקון (עוזר לגמישות הקרפ).
-
04.
מוציאים בעדינות מהמחבת
-
05.
מוסיפים את התוספת שבחרתם, סוגרים ואוכלים
-
06.
בתאבון
הכנת? כאן מדרגים