מתכון לקרפ חלב | השף הלבן

מתכון לקרפ חלב

הטרנד שכבש את הטיקטוק בגרסת השף הלבן! קרפ ממרכיב 1 בלבד – חלב! את הקרפ ניתן להגיש עם פירות וקצפת או כל תוספת אחרת שתרצו. בתיאבון!

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לקרפ חלב
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים למנה אחת:

  • שני שליש כוס חלב תנובה
  • תוספות לפי טעם אישי – אנחנו בחרנו בפירות וקצפת (מנגו / אפרסק / פומלה אדומה / ענבים ועוד...)
גודל תבנית: מחבת 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים למחבת בגודל 20, כ- 120-150 מ״ל חלב

  • 02.

    מביאים לרתיחה עד שנוצר קרום יציב (זה עשוי לעלות מעט ולהיות כמו בועה מבעבעת), מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהקרום מתקרמל וכל הנוזלים של החלב נעלמו.

  • 03.

    לקראת סוף הבישול, מומלץ להשפריץ מעט מים באמצעות שפריצר או למרוח בעזרת מברשת סיליקון (עוזר לגמישות הקרפ).

  • 04.

    מוציאים בעדינות מהמחבת

  • 05.

    מוסיפים את התוספת שבחרתם, סוגרים ואוכלים

  • 06.

    בתאבון

הכנת? כאן מדרגים
(12)