לביבות תפוח וקינמון טבעוניות | השף הלבן

לביבות תפוח וקינמון טבעוניות

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוח וקינמון טבעוניות

המרכיבים ל8-10 לביבות:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • 1 גביע ממרח סויה בטעם טבעי 9% תנובה אלטרנטיב
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 תפוח גראנד סמית' מגורר גס
  • 2 כפות רסק תפוחים
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי הלביבה.

  • 02.

    משמנים מעט מחבת נון־סטיק עם שמן קנולה.

  • 03.

    מניחים בעזרת כף מהבלילה ויוצרים לביבות שטוחות.

  • 04.

    מזהיבים משני הצדדים ומגישים עם אבקת סוכר מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(4)