דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats) | השף הלבן

דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats)

אולגה טוכשר עם ארוחת בוקר בריאה ומזינה שאפשר להכין בלי למהר לילה לפני. משלבים תוספות מפנקות, ונהנים מפינוק טעים שאפשר לאכול על הבוקר או לקחת לעבודה.

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats)
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 2:

  • 360 מ"ל (1.5 כוסות) משקה סויה / שקדים "תנובה"
  • 2 כפות סירופ מייפל, לפי הטעם
תוספות לבחירה:
  • גביע מעדן סויה BIO עם פירות יער "תנובה"
  • פרוסות בננה
  • גרגירי רימון
  • פולי קקאו גרוסים
בסיס:
  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • 2 כפות זרעי צ'יה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בכל אחד מהצנצנות 1/2 כוס שיבולת שועל, 1 כף זרעי צ'יה, 3/4 כוס משקה סויה / שקדים וכף מייפל ומערבבים היטב. 

  • 02.

    סוגרים את המכסה ומעבירים ללילה במקרר.

  • 03.

    למחרת שמים מעל את המעדן והתוספות ומגישים מיד, או שוב סוגרים את המכסה ולוקחים לעבודה או לימודים.הערות:• אפשר להשתמש גם במעדן בטעם תות או אפרסק.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.