הר שכבות בלינצ'ס שוקולד ומסקרפונה – עוגה מרשימה | השף הלבן

הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים 

הר בלינצ'ס מרשים במיוחד, את עוגת הרושם הזאת מכינים מארבעה מרכיבים בלבד בקלות רבה.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 6:

  • 1/2 חבילה עלי בלינצ'ס "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 1 קופסה גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 250 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרוגל את השוקולד עד להמסה מלאה ומאחדים עם גבינת המסקרפונה.

  • 02.

    מרכיבים את העוגה: על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ועליו מורחים שכבה דקה ממלית השוקולד.

  • 03.

    מעליה מניחים עלה בלינצ'ס נוסף ועוד שכבה דקה של מלית. ממשיכים כך ומסיימים עם עלה בלינצ'ס.

  • 04.

    ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל עד להמסה מלאה ומורחים מעל לעוגת הבלינצ'ס.

הכנת? כאן מדרגים
(14)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.