מתכון בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות | השף הלבן

בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות

בלינצ'ס במילוי קצפת בגרסת פרווה, מנה אחרונה נהדרת לארוחת צהריים בשרית או כקינוח מרשים לאירוח בשעות אחר הצהריים

מאת: אביגיל מייזליק
בינונית רמת מיומנות
בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות

המרכיבים ל 6-8 מנות:

לבלינצ’ס:
  • כוס וחצי חלב סויה או מים
  • 3/4 כוס קמח
  • 3 ביצים (או שתי ביצים ושני חלמונים)
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • כפית סוכר
  • מעט שמן לטיגון
למילוי:
  • מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • חבילה קטנה אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גר’)
  • 3/4 כוס מים קרים מאד
  • חבילת מלית אוכמניות (400 גר’)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הבלינצ’ס: מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.

  • 02.

    מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. חוזרים על הפעולה להכנת כל הבלינצ'ס.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מכינים את המילוי: מקציפים את הקצפת, המים והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 04.

    מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ’ס - 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.