מתכון בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים

המתכון האהוב והנוסטלגי משנות ה-50 חוזר! חביתיות נפלאות במילוי גבינה מתוקה וצימוקים שישמחו את כל בני המשפחה

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים

המרכיבים ל15-20 יחידות בקוטר 20 ס״מ:

לבלילה:
  • 3 ביצים
  • כפית מלח
  • כף סוכר
  • 3 כוסות קמח
  • ½1 כוסות חלב "תנובה"
  • ½1 כוסות מים
  • 2 כפות שמן חמניות
מילוי גבינה וצימוקים:
  • 150 גרם צימוקים בהירים
  • ½ כוס מים חמים
  • ½ קילו גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)
  • 80 גרם חמאת "תנובה" רכה
  • 2 כפות תמצית וניל איכותית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את הגבינה, הסוכר, החמאה והווניל, ולבסוף מוסיפים את הצימוקים.

  • 02.

    טורפים את הביצים עם המלח והסוכר.

  • 03.

    מוסיפים קמח, מערבבים ומוזגים חצי מכמות המים והחלב. מערבבים יחד עד קבלת בלילה סמיכה.

  • 04.

    מוסיפים 2 כפות שמן, ובהדרגה את שאר הנוזלים ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים מחבת טפלון, מורחים שכבה דקה של שמן חמניות ומוזגים מצקת של הבלילה. מטגנים 2־3 דקות מכל צד. עורמים את כל הבלינצ׳ס המוכנים על צלחת גדולה ומכסים בחיתול בד.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מניחים כף גדושה של מילוי במרכז הבלינצ'ס, סוגרים בצדדים ומקפלים משני הצדדים לצורת מעטפה.

הכנת? כאן מדרגים
(29)