סופגניות מטוגנות
מתכון קלאסי לחג האורות! חג החנוכה מגיע וזה הזמן להכיר את המתכון המצוין של השף הלבן לסופגניות מטוגנות נפלאות. הדליקו את הנרות והתענגו על ריבה ממש טעימה

המרכיבים ל 20 סופגניות:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- קורט מלח
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס שמן
- קליפת לימון מגורדת
- 3 ביצים
- 2 כפות ברנדי / קוניאק
- כ- 1/12 כוסות מים פושרים
הוראות הכנה:
-
01.
לשים את כל החומרים לתפיחה לאחר מכן קורצים עיגולים מעט עבים בכוס בינונית מכסים ומשאירים להתפחה
-
02.
לאחר התפיחה מכינים סיר טיגון עמוק מטגנים את הסופגניות מעט זמן, מכסים עם מכסה ולאחר מכן מורידים את המכסה והופכים את הסופגניה (ללא מכסה) כך שהצבע משחים
-
03.
ממלאים בריבה או לחילופין, כאשר קורצים עיגולים לפני הטיגון, אפשר לקרוץ עיגול בצורת בייגל ואז לטגן.
-
04.
לבסוף מפזרים על סופגניית הבייגל סוכר רגיל ועל הסופגניה אבקת סוכר